halpakauppafi

ساخت وبلاگ

>

  Viimeisimpien uutisten mukaan Chelsea luopui lopulta Cristiano Ronaldosta. Tämän vastauksen antoi Chelsean uusi pomo Pauly. Manchester väittää, että Cristiano Ronaldolla on mahdotonta vaihtaa kauppaa. Itse asiassa Cristiano Ronaldon siirtomaksu ei ole kallis, 15 miljoonaa puntaa, mutta hän on 50. 10 000 punnan viikkopalkka rikkoo minkä tahansa jättiläisen palkkarakenteen. Se vaikuttaa pukuhuoneen tunnelmaan.

  Onko 37-vuotias C Luo Qiang? Voitko silti repiä halvan pelipaitasi kentällä näyttääksesi tyylisi? Viime kaudella tehtiin yhteensä 18 maalia. 37-vuotias Ronaldo ei ole heikentynyt kyvystään tarttua tilaisuuksiin. Maalien määrä ja odotetut maalit ovat periaatteessa samat, mikä on tehokas luku.

  Cristiano Ronaldo on edelleen seuran toiminnan katalysaattori. Kaupallisia mainossponsoreja tulee lisää, pelipaidan halvempi myynti kasvaa ja Stamford Bridgen osallistuminen taataan. Tämä saattaa olla syy siihen, miksi Manchester on haluton luopumaan hänestä, mutta todellinen syy on se, että Ten Hagin joukkueenrakennussuunnitelma ei perustu Ronaldoon, ja sarja Ten Hagin ilmoittamia uusia joukkuesääntöjä viittaavat Ronaldoon ja muihin veteraaneihin. , pre-season koulutus, Ten Hag julkaisi sarjan joukkueen sääntöjä, mukaan lukien se, että pelaajilla ei saa olla omia reseptejä, mikä on ilmeisesti suunnattu Ronaldolle. Kukaan ei halua tarkoituksella nöyryyttää 37-vuotiasta maailmansupertähteä. Mutta älä ihmettele, jos Ronaldo vaihdetaan ensi kauden ensimmäisellä puoliskolla.

halpakauppafi...
ما را در سایت halpakauppafi دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : halpakauppafi halpakauppafi بازدید : 96 تاريخ : جمعه 24 تير 1401 ساعت: 16:37

>

  Miksi Valioliigajoukkue ei hankkinut Messiä, monet eivät ole ymmärtäneet sitä, analysoidaan sitä: Danny Mills, entinen Englannin pelaaja, joka pelasi Manchester Cityssä, Leeds Unitedissa ja muissa seuroissa, puhui Leo Messin aiheesta. Hän kutsuu Messiä parhaaksi pelaajaksi mielessään, mutta Valioliigajoukkue ei ehkä halua häntä tällä hetkellä. Koska joukkue ajattelee enemmän tiimin rakentamista, ei vain teknistä tasoa

  Mills kehui Messiä: "Luulen, että hän on paras jalkapalloilija, jonka olen koskaan nähnyt. En ole nähnyt Cruyffin pelaavan, en ole nähnyt Maradonan pelaavan. ja Messin käyttäminen halvalla paidalla nro 10 on paras jalkapalloilija, jonka olen koskaan nähnyt. nähty." Hän teki myös yksinkertaisen vertailun Messin ja Ronaldon välillä: "Tiedän, että Ronaldon tiedot saattavat näyttää hieman paremmilta, ja hän on parempi kuin iso mies, ehkä myös muilla tavoilla. Mutta puhtaasti jalkapallon näkökulmasta Messi on ehdottomasti paras pelaaja."

  Mills ilmaisi mielipiteensä: "Aiotteko kuitenkin antaa Messin liittyä joukkueeseesi nyt? Luulen, että luultavasti ei. Puhumme nyt Valioliigasta, eikö niin? Rehellisesti sanottuna Liverpool ei ole hänen kanssaan. , Manchester City ei hanki häntä, Tottenham ei hanki häntä. En usko, että he haluavat tuoda Messiä mukaan." Koska jos Messi liittyy mukaan, joukkueen on vaikea löytää oikeaa henkilöä. Vuonna 2021 Messi käyttää Paris Saint-Germain -paitaa. Viime kaudella hän pelasi 34 ottelua kaikissa kilpailuissa, teki 11 maalia ja antoi 15 syöttöä.

halpakauppafi...
ما را در سایت halpakauppafi دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : halpakauppafi halpakauppafi بازدید : 129 تاريخ : سه شنبه 21 تير 1401 ساعت: 10:04

  Argentiinalainen Lisandro Martinez, 24, epäröi Arsenalin ja Manchester Unitedin välillä. Hän haluaa pelata Valioliigassa, mutta hän ei tiedä kenet valita. Ajaxin viime kauden parhaana pelaajana ja Ten Hagin suosikkipelaajana Martinezin tulisi seurata mentoriaan. Mutta Unitedin status quo ja joukkueen rakentamissuunnitelmat ovat tekijöitä, joita Martinez pitää.

  Sandro Martinez on pelaaja, jota Arteta kipeästi tarvitsee. Jos Martinez liittyy Arsenaliin, hän voi muodostaa eteläamerikkalaisen keskuspuolustajan Gabrielin kanssa, lisätä vahvan oikean ja lisätä Benfican Grimaldon vasemmalle. Maalivahti on Englannin nuori maalivahti Ramsdale. Paljon parempi kuin viime kaudella. Arsenal lisäsi Vieiran keskikentälle ja Rafinhan hyökkääjäksi. Arsenalilla on luottamus haastaa neljä parasta uudella kaudella.

  Myös Manchester United jahtaa Martinezia. Manchester Unitedin tämän kesän siirtooperaatiota ei voitu pitää onnistuneena. Ronaldo ehdotti, että hän voisi jättää joukkueen. Frenkie de Jong ei allekirjoittanut virallisesti, vaan allekirjoitti vain yhden Malesiasta. Ten Hagin taktinen uudistus kärsii, jos Unitedilla ei ole henkilökuntaa ennen Singaporen lämmittelyottelua. Nykytilanteesta päätellen Manchester Unitedilla ei ole voimia kilpailla neljän parhaan joukosta ensi kaudella.

  Elämämme aikana joudumme yleensä tekemään lukemattomia valintoja. Löydä tapa sovittaa omia elämänominaisuuksiisi käänteitä, takaiskuja tai onnea, tulkita ihanaa tai tavallista elämäämme. Vain kun teemme oikean valinnan, voimme tuntea vahvan yhteenkuuluvuuden, saavutuksen ja turvallisuuden tunteen elämässä. Minkä valinnan Lisandro Martinez tekee tällä kertaa, ja saako tämä valinta hänet tuntemaan olonsa turvalliseksi? Kaikki on vain henkilökohtainen valinta.

halpakauppafi...
ما را در سایت halpakauppafi دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : halpakauppafi halpakauppafi بازدید : 86 تاريخ : شنبه 18 تير 1401 ساعت: 10:57